„Husarų“ lyderis ne tik dainuos, bet ir masažuos: pirmasis klientas – Remigijus Žiogas

Šiandien vaikinų grupės „Husarai“ lyderis Tomas Sinkevičius atvertė naują gyvenimo puslapį. Dabar vyrą bus galima pamatyti ne tik ant scenos, tačiau ir… masažo kabinete.

„Vaikystėje turėjau kelias svajones. Viena iš jų buvo dirbti pramogų pasaulyje. Ją jau pavyko įgyvendinti ir toliau puoselėti, o kita svajonė buvo tapti masažistu. Šiandien esu „Sveikatos faktoriaus“ šeimos dalimi. Nuo šiol pajūryje gyvenantys ar besilankantys žmonės galės užsirašyti masažui“,– pranešė atlikėjas.

Pasak Tomo, jis dar seniau svarstė pasirinkti sveikatos mokslus bei tapti profesionaliu masažistu, tačiau lemiamu momentu pasinėrė į pramogų sritį.

„Dabar atėjo laikas patobulinti save. Iš esmės lūžis buvo tada, kai nuėjau pasimasažuoti pas savo srities profesionalą Arūną Špoką.

Tas masažas man taip patiko, kad likau sužavėtas. Šis žmogus ir tapo mano pirmuoju mokytoju, suteikė daug žinių, o dabar šio amato mokausi ir profesionaliai. Greitu metu pavyks gauti ir specialų sertifikatą. Praktiškai būsiu pusiau medikas“,– džiūgavo pašnekovas.

Šiandien Tomas sulaukė ir pirmojo oficialaus kliento – juo tapo vienas garsiausių šalyje renginių vedėjų Remigijus Žiogas. Po procedūros kabinetą garsenybė paliko su itin geromis emocijomis.

„Čia vienas iš gyvenimo malonumų. Norisi dar ir dar. Grįšiu dar šią savaitę“,– pažadėjo R.Žiogas. Kaip pasakojo masažistas Tomas, Remigijui jis atliko specialios technikos masažą, kuri itin patiko klientui.

„Jis daug sportuoja, aktyviai leidžia laiką, todėl intensyvus masažas puikiai tiko ir padėjo Remigijaus raumenims atsistatyti. Po masažo atrodė itin laimingas“,– pasidžiaugė T.Sinkevičius.

Tomas turi mylimąją, tačiau, anot „Husarų“ lyderio, ji tikrai nepavyduliauja, kad nuo šiol jos vyras leis laiką ir su kitomis moterimis bei vyrais masažo kabinete.

„Viskas profesionalu, o aš į nuogą kūną nežiūriu kažkaip neįprastai. Mano žmona yra labai laiminga, kad aš tapau masažistu. Tiesą pasakius, jau seniai tiek daug dėmesio iš manęs negavo. Dabar ją kasdien masažuoju“,– nusijuokė Tomas.

Dainininkas ir masažistas dirbs su porininke Svetlana Terechova. Čia bus atliekami gydomoji miofascinė manualinė terapija, kuri pašalina kaklo ir nugaros skausmus.

Atliekami masažai, kurie sugrąžina įprastines raumenų funkcijas, atstato kūno struktūrinę dalį, skatina kraujo apytaką, plečia kraujagysles, teigiamai veikia vidaus organus, stimuliuoja nervus, suaktyvina limfos apytaką.

lrytas.lt

Share: